Perse KLEN-RA

1) Kompani e certifikuar per menaxhim dhe standarte  pune te parametrave nderkombetare dhe me reputacion ne industrine e prodhimit te veshjeve.

2)Nder te vetmet kompani ne shqiperi qe ofron produkt 100% te komercializuar

3)Te shpejte ne prodhim duke respektuar cilesine dhe standartin e prodhimit

4)Teknologji bashkekohore

5)Konkurues ne cmim


Brandet
EKOIWGMSUPREMEBERSHKA me shume...
Kontakt
KLEN-RA SH.P.K
Rruga "Bedri Karapici",
Pallatet Doppler-Al, Seksioni 3
TIRANA, ALBANIA

tel.: +355692075575
tel.: +35542 225444

Email: info@klenra.com
Email: klenra@yahoo.it