Kompania

Kompania Klen-Ra shpk eshte nje kompani e vendosur ne Tirane, e cila operon ne industrine e veshjeve qe ne vitin 1999.

Kompania eshte e specializuar në prodhimin e veshjeve të kohës së lirë & sportive dhe bën produkt 100% te perfunduar.Kompania ka kapacitet menaxhues e prodhues për të finalizuar produktin në sasi dhe cilësi.

PROCESET E PUNES :

Modelim, disenjim, zhvillim modeli, prerje, qepje, stampim, pastrim dhe paketim  

Produktet e kompanise jane;

Veshje per meshkuj,  Veshje per femra ,Veshje per femije si : tuta te shkurtra e te gjata, bluza, kostume sportive per kohen e lire, T-shirt me menge te gjata e te shkurtra, polo, fustane, funde, strece etj.

Veshje njeperdorimshme ose shumeperdorimshe: maska, kominoshe,perparese

Materialet e perdorura

100% PAMBUK,

 95 % PAMBUK E 5 % ELASTAN,

POLYCOTTON,

JERSEY,

 INTERLOCK,

SPOUNDED,

MELTBLOWN..ETC

Kapaciteti i prodhimit  te kompanise varet nga modeli, por sipas një vlerësimi mesatar është 2000 copë në ditë me numrin aktual të të punësuarve në kompani. Kompania ka mundësi të rrisi numrin e të punësuarve dhe kapacitetin, nëse është e nevojshme.

Porosite e prodhimit dhe vendosja e cmimit behet  mbi bazen e 500 copë / model por kjo është e ndryshueshme, në përputhje me marrëveshjen.
Tregu kryesor  kompanise është ai italian por jo vetëm.

Gjate viteve kompania ka bashkepunuar me kliente te ndryshem per prodhimin kryesisht te markave: EKOI, WGM,SUPREME,PYREX, BERSHKA,ASOS, BOXING,PAPETE, DAINESE,PELOTON, SHOESHINE, LAWLEY, JACOB SMITH, RICHFIELD , SONNYBONO,, AUSTRALYAN, BIKKENBERGS, EDDICOT, NOTTING HILL  ETJ, SI DHE MARKEN E VETE KOMPANISE JOHNISPORT.

Kohët e fundit kompania ka punuar për INDITEX dhe ASOS Company

Kompania eshte e certifikuar me ISO 9001-2015 dhe  SMETA

 Organization ISO 9000 ISO 9001:2015 Certification, iso 9001, text ...